سازمان نظام پزشکی

تاریخ: 18 مرداد 1399

برای درمان دردهای مزمن، سراغ مسکن‌های ضد درد نروید

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی به نقل از گاردین، انستیتوی ملی سلامت و تعالی مراقبت بریتانیا (NICE)، اعلام کرده که این داروها نه تنها هیچ سودی برای بیمار ندارند بلکه در طولانی‌مدت باعث آسیب‌های احتمالی از جمله اعتیاد می‌شوند.

درد مزمن با دردهای عادی متفاوت است و بدن حتی پس از بهبود آسیب نیز به فرستادن سیگنال‌های درد ادامه می‌دهد. این نوع درد ممکن است چندین هفته تا چندین سال ادامه یابد. برخی از شایع‌ترین دردهای مزمن عبارتند از سردرد، دردهای پس از جراحی، دردهای پس از وقوع ضربه، کمردرد، درد آرتریت، دردهای ناشی از آسیب عصبی و دردهای روان‌تنی.

به گفته متخصصان، در حالی که بیماران انتظار دارند درد آنها تشخیص واضح و معالجه موثری داشته باشد، اما مدیریت این دردها برای پزشکان بسیار چالش‌برانگیز بوده و عدم تطابق میان انتظارات بیمار و نتایج درمانی می‌تواند بر رابطه میان متخصصان مراقبت‌های بهداشتی و بیماران تأثیر بگذارد، که نتیجه احتمالی آن تجویز داروهای بی‌اثر اما مضر است.

متخصصان همچنین هشدار داده‌اند که داروهای ضد صرع از جمله گاباپنتینوئیدها، بی‌حس‌کننده‌های موضعی، کتامین، کورتون و... به افراد برای مدیریت درد مزمن نباید ارائه شود.

 

روتیتر